Ще подкрепим всяка добра идея без да робуваме на идеологически щампи.

...
Ще подкрепим всяка добра идея без да робуваме на идеологически щампи.
Коментари Харесай

ИТН на срещата с ГЕРБ-СДС: Ще подкрепим всяка добра идея без да робуваме на идеологически щампи

Ще подкрепим всяка добра идея без да робуваме на идеологически щампи. Това заяви председателят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов по време на диалозите с ГЕРБ-СДС, които обединението провежда в търсене на поддръжка за постоянен кабинет, откакто ПП-ДБ разгласи, че няма да покрепят първия мандат и показаха състав на Министерски съвет и управническа стратегия, които не се харесаха на обединението ГЕРБ-СДС. Не можем повече да си позволим следващи предварителни избори, показаха от ГЕРБ-СДС. От Има Такъв Народ обаче обявиха, че в случай че се получи болшинство в този парламент, то би трябвало да има обща управническа стратегия, а не такава единствено на една от партиите.

" До този миг провеждахме серия от диалози с другите парламентарни групи като акцент в диалозите са вероятни единодушия по секторните политики от нашата управническа стратегия и визията на останалите за опция за поддръжка на тази управническа стратегия, както и другите хрумвания за консолидация на общи решения ", съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова. 

От ГЕРБ-СДС акцентираха значимите цели за България, които желаят да обиден по време на диалозите, включително еврозоната, приемането ни в Шенген, приемане и асимилиране на средствата по Плана за възобновяване и резистентност, постоянна финансова система, сигурна и предвидима данъчна финансова политика, както и концепциите на групировката за развиване на секторните политики в една управническа стратегия за бъдещо държавно управление. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР